Sider

søndag den 22. januar 2012

Så er der vist liv.

Jeg har nu i et par dage prøvet at oprette og sætte en blok op, for jeg kunne jo ikke blive ved med bare at surfe anonymt rundt på jeres blokke. Det var bare ikke så lige til, som jeg havde troet.
Vupti, pludselig begyndte noget af alt det, jeg havde trykket på, at reagere. Og så får jeg jo næsten lampefeber, for hvad skal jeg nu fortælle.
Jo, styrket med et glas solbærsaft (af min mors hjemmelavede) kan jeg jo starte med at fortælle, at vi for ni år siden købte et hus med en forsømt have på ca 500 m2.
Det er altid spændende at komme til en ny have det første forår. For hvad kommer der mon op? Og hvor kommer det op? Og der kom meget op. Blandt andet en masse gule og røde tulipaner og en masse påskeliljer. I jordbærbedet kom der også en masse skillaer op som tilsyneladende var bredsået. Så der var en masse der skulle mærkes op, så det kunne blive flyttet og samlet når toppen var visnet ned.
Den første sommer gik så med at fjerne nogle af de buske, som stod så tæt, at de ikke var til at få pæne igen. Der blev også gravet en gammel vildtvoksende hæk op.
Så var vi klar til at få prøvet nogle ideer af. Jeg skriver vi, men min mand var ikke så bidt af havearbejde, så han tog sig mest af at skaffe alt det kasserede af vejen, stikke mælkebøtter op og holde vores ukrutsplæne nede i en acceptabel højde, mens jeg prøvede at se en fremtidig have. Hvor ville hvilke planter tage sig godt ud, og hvor ville de have optimale betingelser.Nede bag i haven hvor naboens træer alligevel snupper alt vandet, har jeg så genanvendt nogle af de myriader af forårsløg der dukkede op.
2 kommentarer:

 1. Hvor har du dog en smuk forside på din blog. God begyndelse.
  Du finder nok hurtigt ud af at indsætte et eller andet på din blog, når først du kommer i gang.
  Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 2. Dejligt med endnu en lollik i blog-land. Velkommen til - her er rigtig hyggeligt og en masse skønne blogs med en masse gode ideér. Jeg siger ligesom Landbohaven, det er en smuk forside på din blog. Vi glæder os til at læse mere fra dig.

  Jeg skynder mig lige og melde mig som fast læser :)

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet