Sider

torsdag den 2. februar 2012


Dagen, før dagen, før dagen

Det er længe siden, at det var 1. maj, men nu nærmer tiden sig. Mangler bare et par arbejdsdage, en kuffert der skal pakkes. Nåh, ja og så en ekstra hukommelse til kameraet. 
Men inden der bliver en pause herfra, skal I da lige se et par billeder fra for et par år siden.
Har ikke tilrettelagt alt ned til mindste detalje. Men det kunne blive én del storbyferie.

Måtte bare have et foto af dette smukke træ som vi fandt i en park i centrum.                           
Der er nu bare noget med arkitekturen fra dengang.
                             
Én del naturoplevelser.

Højslette med geysere
Oase midt på meget tør salt slette.
Et gensyn med Fuchsia Magellanica - vel at mærke dens vilde fætter - i dens naturlige omgivelser ville heller ikke være af vejen. Eller måske et gensyn med Alstroemeria aurantiaca i en Nothofagus skov.
Genoplever turen mens jeg sidder her og finder foto frem. Bliver aldrig træt af at finde nye storslåede steder.  Fortsættelse følger. Hav det rigtigt godt alle jer i blogland.

4 kommentarer:

 1. Hvor går turen så hen om et par dage? Jeg er ikke så velbevandret i det udenlandske :o)så jeg er nødt til at spørge.

  SvarSlet
 2. Kære May,
  Tak for din hilsen på min blog i dag. Du er desværre én af dem, jeg ikke kan få tilføjet på min blogliste, men du er ikke glemt.
  Jeg bliver altså også nødt til at spørge hvor du skal hen, og også hvor billederne i dag er fra.

  SvarSlet
 3. Ja sikke da noget, her sidder jeg bare og holder det hele for mig selv. Undskyld. Vi har de seneste år været på vinter / juleferie i Chile hvert andet år. Desværre har vi ikke råd til at rejse derned hvert år. Min mand kommer derfra og har stadig det meste af sin familie dernede. Hans forældre er begge over 85 år, så han ville naturligvis gerne derned noget oftere. Man ved jo ikke, hvornår det er den sidste gang. Det er et utroligt smukt land. Forrige år havde vi muligheden for at tage en tur op nord på til Atacama ørkenen hvor et par af billederne er fra og området op til den Bolivianske grænse i en uges tid sammen med hans søster. Og for fire år siden var vi nede syd på i et område med en del store søer. Og nå ja. Der er jo vulkaner jævnt fordelt hele vejen ned gennem det meget lange land. Denne gang ved jeg ikke, hvor meget vi rejser rundt. Men vi tager nok nogle korte ture til steder i nærheden hvor vi kan have hans forældre med.

  SvarSlet
 4. Tak for billederne.
  Ønsker jer god tur.
  Glæder mig til at se billeder fra turen. når i er hjemme igen.

  SvarSlet