Sider

tirsdag den 1. januar 2013

Ikke forår........men.

Her på årets første dag tog jeg lige en pause fra alt juleriet, der skulle pakkes ned for denne gang. Selv om det har fnusregnet en del af dagen, har det været dejlig mildt, så jeg smuttede lige en tur ud i haven for at få lidt frisk luft. Der er ikke så meget at finde i øjeblikket. Men kan man undgå at komme i godt humør, når de tidligste krokus lige har stukket bladene en cm op, og kejserbusken er ved at få nye blomster.

Den har blomstret længe, men frosten havde ødelagt de blomster der var sprunget ud. Nu hvor det er blevet mildt er nye blomster ved at springe ud.

Og med blomster i julerosen er det nye haveår startet her på matriklen.
Hav en god aften.

8 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt med det milde vejr og forårsbebuderne, min kejserbusk gav også op for frosten, men når den er forbi, kommer der igen blomster. Det er skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja med det milde vejr som vi har i øjeblikket, tror jeg at mange af kejserbuskes knopper snart springer ud. Jeg nyder den hver dag, når jeg kommer hjem.

   Slet
 2. Kære May. Hvor er dine Juleroser da flotte. Mine ser godt nok kedelige ud. Håber de snart kommer lidt i gang. Jeg har også en Kejserbusk, den er skøn og have på denne tid af året.

  Rigtigt godt Nytår.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lise Lotte. Sidste år så mine juleroser også kedelige ud på grund af den sne og frost, vi fik i januar. Med det milde vejr som vi har i øjeblikket, når dine nok også at rette sig. Kejserbusken er jeg rigtig glad for. Den står et sted, hvor jeg kan nyde den hver dag, når jeg kommer hjem. Også et rigtigt godt nytår til Jer.

   Slet
 3. Mine juleroser er også godt på vej, og det er lige hvad jeg trænger til for tiden... de står lige udenfor køkkenvinduet, så jeg nyder dem alt det jeg kan :o)
  Jeg har ingen kejserbusk, men den er da absolut værd at overveje :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja efter kulde, sne og mørke er det så dejligt, at der igen er smukke blomster, der titter frem.

   Slet
 4. Dejlige blomster du viser her i det nye år. Jeg ønsker mig en Kejserbusk i haven. Det er sådan en fornøjelse at se de blomstrende buske og i denne nu milde vintertid, er der jo gode chancer for at få dens blomster at se. Jeg har også hvide Juleroser som er en lyst nu, og der er også dukket violette knopper frem. Dem glæder jeg mig til åbner sig rigtigt.
  Godt Nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Rose. Ja en kejserbusk er en dejlig busk. Naturligvis først og fremmest fordi den blomstre på denne årstid hvor der ikke er så mange andre der blomstre, men den har også (senere) et løv som får den til at se meget sund ud.

   Slet