Sider

tirsdag den 4. marts 2014

Den heldigvis milde vinter er da slut - ikke?

Efter en week-end med fantastisk vejr - som blev brugt til et par lange ture ved stranden - er der nu igen kulde i vinden og rim på græsset om morgenen. Så det bliver kun lige til en hurtig tur rundt og se, om det hele er kommet lidt længere frem efter arbejde. Og der sker rigtig meget der ude lige nu.

Vinterjasminen er stort set sprunget helt ud og nød rigtigt solen og det stille vejr i week-enden. Selv om den blev flyttet sidste år, da vi fik repareret væg, er den vokset meget.


Den 23. februar sprang de første krokus, som jeg kigger utålmodigt efter hvert år endelig ud. De lyser så dejligt op, så humøret på en skala fra 1-10 stiger til 12.


Peberbusken har også fået mange flere blomster i år. Jeg glæder mig til, at den bliver lidt ældre og kommer til at fylde lidt mere.Nu satser jeg så bare på, at vinteren rent faktisk er slut, for hortensiaen og træpæonen er også kommet i forårs humør.

Hav det godt derude.

4 kommentarer:

 1. Ja lad os håbe, at vinteren er slut, for der er godt gang i det hele derude. Min peberbusk er heller ikke ret stor, den blomstrer knap nok endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan se at mange haver allerede er langt fremme, og i lørdags dampede markerne her omkring ligefrem, så jeg krydser fingre, for at den er slut.

   Slet
 2. Tja, vi kan da håbe. Der er i hvert fald forårsstemning over dine billeder i dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke. Det er svært at blive ved med at vente, men jorden er stadig temmelig våd de fleste steder.

   Slet