Sider

fredag den 22. april 2016


Hvor man end sig vender hen.......Så ligner det forår. Blodurten var næsten afblomstret inden jeg købte den, den anden dag, men der kommer heldigvis en lille efternøler nede midt i.


Den lille ny Primula garryarde Guinevere (altså ny her i haven) står og misser mod solen.


Vårskærmen er også i forårshumør.


Fritillaria Uva Vulpis har fået et væld af blomster,


og dens naboer stråler om kap med forårssolen.


Alt i alt har rigtig mange planter besluttet, at det er forår.
Det må da være meteorologerne der har regnet forkert. Ikke?

Hav det godt derude.


5 kommentarer:

 1. Hej May
  Rart at høre lidt fra dig igen,
  Jo lad os håbe at de har taget fejl, vi gider ikke vinter her sidst i april. Der er nogen flere blomster i din Uva Vulpis, den er nok ikke ny i haven. Lækker stor blodurt du kar fået fat i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej helt ny er Uva Vulpis ikke, jeg mener, at det er tredie år den blomstrer. Ja ikke, sådan en stor flot blodurt måtte jeg da bare have med hjem. Egentlig var det planter til stenbeddet jeg manglede lidt flere af, så jeg var kørt en tur ud til Peter Hansen. Han har ind i mellem noget, som man ikke finder alle steder.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Som du skriver, har panterne besluttet, at det er forår, uanset hvad meteorologerne skriver. ligesom Lisbeth beundrer jeg størrelsen på din nye blodurt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er flot. Jeg er bare så glad for den, og så var det en ekstra bonus, at der kom en ny knop, efter at jeg havde plantet den. Nu håber jeg bare, at den vil trives i min have. Næste week-end er der plantemarked. Det glæder jeg mig til. Jeg har en lang liste over smukke og spændende planter jeg drømmer om at finde.

   Slet