Sider

fredag den 7. marts 2014

Den første uge i marts.

Lige et kort indlæg inden der bliver herligt travlt i haven. I øjeblikket har vi otte graders varme, men det blæser og har været koldt og overskyet det meste af dagen. Billederne er fra i går, hvor solen skinnede, og der næsten ikke var nogen vind.

Svært at tro at det kun er den 7. marts. Og med den vejrudsigt de har lovet for week-enden, er det ikke nemt at få armene ned.

Hav en god week-end derude.


8 kommentarer:

 1. Kønne blomster og kønne billeder.

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud, i dag havde vi 10 graders varme, men på grund af den kolde vind, føltes det slet ikke som 10 grader.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Her var det også koldt, men alligevel tittede den første iris reticulata frem.

   Slet
 3. Dejlige blomsterbilleder :-)
  Her var temperaturen oppe og vende på 11 grader, men lidt vind var der også på programmet. Det er dog et fantastisk forårsvejr, vi har haft ind til videre i år, og jeg er dagligt i haven for at rode med et eller andet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja det er et fantastisk vejr datoen taget i betragtning. Vi skal lige et smut ud at handle, og så står week-enden ellers på havearbejde. Herligt.

   Slet
 4. Skønne billeder af dine forårsblomster.
  Hvor er dine dorotealiljer dog smukke. Jeg har kun ganske få slet, slet ikke så mange, som du har på et sted.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Dorothealiljer er en af mine yndlings forårsblomster. Jeg lægger næsten altid løg i grupper, og så får de som regel lov til at passe sig selv i nogle år. Her sår dorothea liljerne sig selv, så blokken bliver i løbet af nogle år temmelig tæt.

   Slet