Sider

onsdag den 8. juni 2016

En dejlig overraskelse.Måske kan nogen huske, at jeg fandt disse fine planter på et plantemarked sidste forår. De har alle fået en rigtig fin start.


Primula marginata, som jeg har googlet mig frem til, at den hedder, nåede jeg ikke at se i blomst sidste år, men jeg er vild med farven.


Den lille fine Iris pumila er allerede begyndt at brede sig. 


Jeg er vist så heldig at akeleje bertollonii har sået sig selv. Der står i hvert fald fine små akelejer lidt fra denne lille skønhed.


Og så var der jo vårskærm. Den er så småt begyndt at brede sig og har blomstret så fint.Men det allerbedste er, at der er dukket en bonusplante op nede imellem dens blade. Trillium tænkte jeg først, men findes der trillium med takkede blade? Er der mon nogen der lige har navnet på denne lille spændende marmorerede overraskelse?

Hav det godt der ude.

2 kommentarer:

 1. Fine køb du har gjort, jeg tror bestemt overraskelsen er en fodblad/podophyllum.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem er jeg rigtig glad for. Det er en fornøjelse, når det hele får så fint fat. Tak for navnet. Den må jeg ind at læse lidt mere om. Så venter vi bare på noget regn. Vi har måttet vande et par gange, men græsplænen - som ikke er blevet vandet - ligner snart noget der har været høstet hø på.

   Slet