Sider

fredag den 20. februar 2015

Ferieminder fortsat.

Jeg ved ikke om I har mod på en fortsættelse. Vi er nu tilbage i hovedstaden, hvor jeg ikke kunne dy mig for at snuppe foto af nogle af de planter, der groede ud til fortorvet. Desværre stadig uden navne.


Vi var også inde at se en samling af fortrinsvis forskellige nationale træer, som de er ved at skabe. Jeg forsøgte at tage billede af skiltene sammen med billede af planten. Nu håber jeg bare ikke, at sætternissen har været der.Hav det godt der ude.

2 kommentarer:

  1. Spændende sted du har været, tak for turen, så først dit første indslag nu, så jeg har set begge på samme tid. Det er helt andre planter, end vi er vant til.

    SvarSlet
    Svar
    1. Vel bekomme. Ja der er så mange spændende, smukke og storslåede steder, at man kunne bruge meget mere tid. Blandt andet ligger der en ø i samme region som Valparaiso, der hedder Juan Fernandez også kendt som Robinson Crusoe´s ø. Der er der en helt unik flora, som ikke findes andre steder. Desværre er det besværligt at komme der over, fordi de helst ikke vil have for store hold af turister der over på en gang. Men andre steder i landet er der også plantearter, som ikke kendes andre steder fra. Det er også sjovt at møde paradis træ, stuebirk og andre af vores kendte stueplanter, når man går hen ad gaden i hovedstaden, som har noget der minder om middelhavsklima.

      Slet